Metallic muurverf

Hoogwaardige, decoratieve, glanzende, speciaal voor binnen en uitstekend dekkende metallic muurverf op basis van kunstharsdispersie. Verkrijgbaar in 40 sprankelende metallic tinten. Uiteraard sturen wij u graag vrijblijvend kleurstalen toe om de juiste kleurkeuze te kunnen maken.

Eigenschappen

Decoratieve metallic glans, in diverse metallic kleuren verkrijgbaar, verschillende decoratieve effecten mogelijk, uitstekende dekkracht, ademend, reukarm en goed afwasbaar.

Toepassingen: Stucco d’Or Metallico wordt uitsluitend binnen toegepast als decoratieve eindafwerklaag op alle draagkrachtige, vlak gezette, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, sierpleister, glasweefsel en bestaande verflagen. Ondergronden met een (lichte) structuur kunnen gerold worden. Gladde ondergronden lenen zich perfect voor diverse (veeg-)effecten. Voor een egaal metallic effect wordt aangeraden het product te spuiten op een glad afgewerkte ondergrond. Bij speciale toepassingsgebieden raden wij u aan onze technisch adviseur te raadplegen.

Eigenschappen Decoratieve metallic glans, verschillende effecten mogelijk, uitstekende dekkracht en aan te brengen met kwast, roller en spuit
Droogtijd Stofdroog na ± 2 uur, overschilderbaar na ± 4-6 uur
Theoretisch rendement ± 9 m²/L per laag
Verkrijgbaar In diverse metallic kleuren, selecteer een kleur uit de kleurenwaaiers hierboven
Let op Twijfelt u aan de kleur die u wilt bestellen? Vraag dan eerst vrijblijvend kleurstaaltjes op. De kleur kan namelijk door het beeldscherm afwijken van de werkelijkheid!

Kom voor advies langs in onze winkel

Breng een bezoek aan onze winkel voor uitgebreid advies. Wij kunnen altijd geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor u opmaken. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of informatie aanvragen middels het contactformulier.

  • Hay Schildersbedrijf en Verfwinkel B.V. sinds 2007
  • Lagendijk 223 2981 EL Ridderkerk
  • 0180-870106

img