Houtrot herstel

Houtrot wordt veroorzaakt door schimmels of andere micro-organismen die het best gedijen in een vochtige omgeving. Het is dan ook vooral het buitenwerk, dat het meeste gevaar loopt.
Reparatie vergt grote nauwkeurigheid en vakmanschap. Vandaar dat wij Window Care gecertificeerd zijn: al onze houtrotspecialisten werken sinds jaar en dag volgens de strenge en in de praktijk beproefde methodes van deze organisatie.

HaySchildersbedrijf voor topkwaliteit schilderwerk binnen en buiten

Is uw bedrijfspand of woning toe aan nieuw schilderwerk? HaySchildersbedrijf komt graag bij u langs! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van de
nadelige gevolgen van houtrot en bieden bescherming voor de toekomst! Zo houdt u de waarde van uw pand stabiel. Naast het verhelpen van houtrot en lekkages geven wij u graag professioneel en uitgebreid advies. Daarnaast luisteren wij graag naar uw wensen. In overleg bepalen wij wat de plan van aanpak gaat worden en krijgt u van ons geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte.

Houtrotspecialist nodig? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u graag een houtrotspecialist? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor al uw houtrot werkzaamheden in uw bedrijf of woning! Bel ons via 0180-870106 of u kunt ons ook altijd mailen via info@hayschildersbedrijf.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Bij HaySchildersbedrijf bent u verzekerd van professionele dienstverlening.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag nu vrijblijvend Informatie of een offerte aan via het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?


img