Topkwaliteit aan decoratieve wandafwerking

Heeft u een mooi interieur in huis of in uw bedrijf, maar zijn uw muren wit en daardoor misschien wat saai? Overweeg dan om uw wanden te laten afwerken met een decoratieve wandafwerking door HaySchildersbedrijf & Verfwinkel BV! U heeft onder andere keuze uit verschillende stijlen behang. U kunt hier denken aan: marmer, beton- of krokodillenlook etc. Wat uw smaak ook is, wij bieden ruime keus passend bij uw interieur! Hays is een jong en dynamisch bedrijf en hebben kwaliteit, betrokkenheid en het verlenen van een goede service op de eerste plaats staan. Bij ons kunt u altijd terecht voor advies over decoratieve wandafwerking. Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen dat past bij uw budget en wensen. Wilt u meer weten over onze decoratieve wandafwerkingen? Lees verder of neem direct contact met ons op!

Verschillende stijlen in decoratieve wandafwerking

Wilt u een nieuwe look in uw huis of bedrijf of kan uw huidige look een opknapbeurt gebruiken? Wat uw reden ook is, kies voor wandafwerking door HaySchildersbedrijf! Er zijn veel looks mogelijk. Van een stoere betonlook, tot chique marmer of een stijlvol krokodillen look. Zo zijn er  verder nog vele stijlen waar u uit kunt kiezen. Dus vraag ons zeker naar de mogelijkheden! U kunt uw wanden ook met traditioneel glasvezel behangen, deze is makkelijk overschilderbaar en zorgt daarom ook voor een decoratief resultaat. Wat u smaak ook is, HaySchildersbedrijf zorgt voor een strakke afwerking zodat uw interieur er weer professioneel en stijlvol uitziet.

Waarom Hayschildersbedrijf?

Bij HaySchilderbedrijf kunt u rekenen op de beste service en de hoogst haalbare kwaliteit. Bij ons bent u ervan verzekerd dat alles professioneel en strak wordt afgewerkt, zodat uw pand er weer fris uit
komt te zien. Het oog! wil ook wat! Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen die bij uw budget en wensen past. Wat u smaak in decoratieve wandafwerking ook is, HaySchildersbedrijf heeft de juiste decoratieve wandafwerking voor u! Wij werken voor de
volgende klanten:

  • Particulieren
  • Vereniging van eigenaren
  • Bedrijven
  • Woningcorporaties
  • Gemeentelijke instellingen
 

Vrijblijvende offerte aanvragen voor decoratieve wandafwerking?

Wilt u graag uw woning of bedrijf opknappen met een nieuwe look binnen? Kies dan voor een decoratieve wandafwerking door Hayschildersbedrijf! U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen bel ons via 0180-870106 of mail ons naar info@hayschildersbedrijf.nl. U kunt er ook voor kiezen om onze contactformulier in te vullen via onze website. Bij HaySchildersbedrijf bent u altijd aan het juiste adres als het om professionele en decoratieve wandafwerking gaat!

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag nu vrijblijvend Informatie of een offerte aan via het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?


img