SCHILDERWERK VOOR BINNEN EN BUITEN

Is uw bedrijfspand of woning toe aan nieuw schilderwerk? HaySchildersbedrijf komt graag bij u langs! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het schilderen van zowel binnen- als buitenmuren, kozijnen, houten delen en meer! Wij geven uw binnen en buitenwanden weer een frisse uitstraling. Zo houdt u de waarde van uw pand stabiel. Naast schilderwerk op professioneel niveau, letten wij er ook op dat uw kozijnen bestand zijn tegen houtrot en lekkages. HaySchildersbedrijf geeft u graag professioneel en uitgebreid advies. Daarnaast luisteren wij graag naar uw wensen. In overleg bepalen wij wat de plan van aanpak gaat worden en krijgt u van ons geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. 

Schilderwerk binnen en/of Schilderwerk buiten

DE JUISTE KLEUR VOOR UW HUIS

Elke kleur verf heeft invloed op de sfeer van uw huiskamer, slaapkamer of keuken. Kies daarom de kleur die het beste bij u past, maar hoe doet u dat? U kunt het zo gek nog niet bedenken of HaySchildersbedrijf kan de kleur voor u mengen. Ga bij uzelf na welke sfeer u graag in huis wilt halen. Heeft u graag een zomerse sfeer in huis, dan kunt u kiezen voor de tinten oranje of geel. Deze zomerse sfeer maakt u blij. Zoekt u liever een donkere kleur om uw meubilair eruit te laten springen, dan zijn zwart, donkerblauw of donkergroen de ideale kleuren voor uw woning. Let er wel op dat u somber kunt worden van donkere kleuren. Kleur heeft veel invloed op onze gemoedstoestand. Natuurlijke en neutrale kleuren, zoals wit- en grijstinten, worden het snelst gekozen. Deze kleuren stralen rust uit. Hierbij weet u zeker dat u een fijne sfeer in huis haalt.

  • Particulieren
  • Verenigingen van eigenaren
  • Bedrijven
  • Woningcorporaties
  • Gemeentelijke instellingen

HaySchildersbedrijf staat voor u klaar als het gaat om schilderwerk. Wij zorgen altijd voor een professionele afwerking zodat uw woning of bedrijf er weer als nieuw uitziet! Onze schilders zorgen voor topkwaliteit schilderwerken. Dat allemaal met de beste service. U mag altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij komen graag bij u langs om al uw wensen te bespreken die passen bij uw budget.

VERFWINKEL

U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies over onderhoud van uw pand of als u toch liever zelf aan de slag wilt, kunt u terecht in onze verfwinkel voor al uw schildersbenodigdheden. Deze verfwinkel is goed te bereiken

GRAAG UW SCHILDERWERK LATEN DOEN?

Kan uw schilderwerk binnen wel een opknapbeurt gebruiken? Maak dan een afspraak met HaySchildersbedrijf! U kunt ons altijd bellen via 0031 180 870106. Wij zijn ook bereikbaar via de mail voor al uw vragen info@hayschildersbedrijf.nl of u kunt het contactformulier op onze site invullen. Bij HaySchildersbedrijf kunt u altijd terecht voor een opknapbeurt aan uw woning of bedrijfspand.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag nu vrijblijvend Informatie of een offerte aan via het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

    img