Wandafwerking, schilderwerk en stucwerk voor uw pand

De mooiste wandafwerking, stucwerk en schilderwerk in Sliedrecht laat u doen door HaySchildersbedrijf. Opvallen met de mooiste wanden en muren, dat kunnen wij voor u regelen. Voor zowel het schilderwerk buiten en binnen heeft u bij ons een brede keuze uit verschillende kleuren. Met een jong en dynamisch team gaan wij aan de slag om uw woning in Sliedrecht in topconditie te krijgen. Opnieuw geschilderde muren geven uw huis een stijlvol uiterlijk. Naast schilderwerk kunt u ook bij ons terecht voor stucwerk, (decoratieve) wandafwerking en het laten weghalen van houtrot. Onze gecertificeerde vakmensen werken dagelijks aan het opknappen van woningen, gebouwen en bedrijfspanden. Vraag vrijblijvend een gespecificeerde offerte aan voor uw woning of pand in Sliedrecht.

Houtrot oorzaak en herstel in woning Sliedrecht

Houtrot schade lijkt vervelend en lastig weg te halen, maar met de juiste vakmensen is het zo gedaan. HaySchildersbedrijf vertelt u graag waar u rekening mee moet houden om houtrot zo lang mogelijk uit te stellen. Houtrot ontstaat namelijk dankzij een langdurige vochtbelasting. Op de plekken waar houtrot aanwezig is, heeft het vocht vaak langdurig op het hout in kunnen werken. Voordat het houtrot wordt weggehaald, is het belangrijk om de oorzaak te zoeken. Een van de grootste oorzaken van houtrot komt door beglazing, slechte kitafwerking. Door een nieuwe kitrand toe te brengen, en de oude te verwijderen, is de oorzaak al snel opgelost. Hierna kan HaySchildersbedrijf het houtrot herstel in Sliedrecht laten beginnen.

Stukadoor om uw interieur te verfraaien

Wilt u graag stucwerk aan uw muren, wanden, plafonds of gevels in Sliedrecht? Dan bent u bij HaySchildersbedrijf aan het juiste adres. Wij hebben de beste stukadoors. Ons stucwerk bestaat onder andere uit specie, pleister of gipsmortel en vormt een afwerklaag dat bedoeld is ter bescherming of verfraaiing van uw interieur. Wij bieden de volgende diensten:

  • Gipsplaten afwerken in diverse klassen
  • Raapwerk in badkamer, keuken en toilet
  • Spackspuitwerk op alle wanden en/of plafonds
  • Cementdekvloeren in badkamer, garage en aanbouw
  • Het afwerken van plafonds
  • Sausklaar, behangklaar en tegelklaar pleisterwerk

Meer weten over HaySchildersbedrijf? Neem contact met ons op!

Wilt u graag houtrot laten verwijderen of een nieuwe kleur laten brengen aan uw muren?
HaySchildersbedrijf helpt en adviseert u graag! U kunt ons altijd bellen via: 0180-870106. U kunt ons ook altijd mailen voor al uw vragen via: info@hayschildersbedrijf.nl. Het is bovendien mogelijk om ons te bereiken op het contactformulier hier op de site.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?

Vraag nu vrijblijvend Informatie of een offerte aan via het contact formulier of neem telefonisch contact met ons op.

INTERESSE IN EEN VAN ONZE DIENSTEN?


img